Χαράς ευαγγέλια, ή, τέλος πάντων, κεφάλαια από το Κοράνι, ήταν για τον Εργκίν Αταμάν το νέο ότι ο Φατίχ Τερίμ θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο κόουτς των "πράσινων" στο μπάσκετ, που διάγουν έντιμο βίο και βρίσκονται εντός πλαισίου στόχου, ενώ την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στις 21:15 υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για τη λήξη του πρώτου γύρου της Euroleague, καλωσόρισε τον Τερίμ, αποκαλώντας τον "φίλο" και του ευχήθηκε επιτυχία. 

"Καλέ μου φίλε, καλωσόρισες στην Αθήνα, καλωσόρισες στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία, όπως σε όλη του την καριέρα. Καλωσόρισες φίλε μου Τερίμ, ελπίζω να είσαι επιτυχημένος στην ομάδα", είπε ο Αταμάν μιλώντας στο δεύτερο ενικό. 

Σε ό,τι αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε λόγο για μια καλή ομάδα και απεκδύθηκε τα ιμάτιά του σε ό,τι αφορά τον εφησυχασμό της ομάδας του: "Φυσικά είναι μία καλή ομάδα, υπάρχουν πολλοί σκόρερ, την περασμένη εβδομάδα σκόραρε 98 πόντους απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει έμπειρους παίκτες, όπως ο Τεόντοσιτς, αν είναι σε καλή βραδιά, είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, το ίδιο τον Νέντοβιτς, όπως και άλλοι. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, γιατί την περασμένη εβδομάδα, πήραμε δύο νίκες. Να συνεχίσουμε, είναι σημαντικό παιχνίδι, για να μείνουμε στις νίκες". Ο Παναθηναϊκός είναι στο 9-7 και ήταν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.