Γι' αυτές σκοτώνει άνθρωπο -που λέει ο λόγος- ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Τρεις είναι οι γυναίκες του, αλλά ως κλασικός ανατολίτης για τις δύο από αυτές, ο Φατίχ Τερίμ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ο λόγος για τις κόρες του Μπούσε και Μερβέ, καρπό τους έρωτά του με τη σύζυγό του Φούλια.

Η Μπούσε είναι μάλιστα αυτή που κατά κάποιο τρόπο μας συστήθηκε πρώτη μέσω των social media, καθώς ανάρτησε τη φωτογραφία της πρόσληψης του πατέρα της στο Παναθηναϊκό, συνοδευόντάς τη από δύο emoji, ένα με το τριφύλλι και ένα με την ελληνική σημαία.

Γεννημένη στις 21 Αυγούστου 1990 στην Κωνσταντινούπολη, είναι σχεδιάστρια μόδας. Σπούδασε Fashion Marketing και Management στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μόδας της Νέας Υόρκης μετά την αποφοίτησή της από το Γυμνάσιο Γιουζίλ Ισίλ Κωνσταντινούπολης. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της στα Burberry, Dolce & Gabana, Elle Magazine και Ralph Lauren, άφησε τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στην Τουρκία. Συμμετέχει κάθε χρόνο στις πιο διάσημες εβδομάδες μόδας όπως αυτές στο Μιλάνο, τη Βαρκελώνη, τη Νέα Υόρκη, και το Λονδίνο. Είναι επίσης διάσημη YouTuber και fashion blogger με τη δική της ιστοσελίδα www.buseterim.com.tr.. Έχει 1,9 εκατ. ακολούθους στο instagram και έχει αποκτήσει δύο κόρες –τη Νιλ και τη Ναζ- με τον σύντροφό της, Βόλκαν Μπαχτσεκαπιλί.

buse_1
buse_nea_2
buse_nea_3
buse_nea_4

Όταν η κόρη του Φατίχ Τερίμ ράγισε καρδιές

Όσον αφορά τη Μερβέ, γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1984 και μετά την ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και μέσης εκπαίδευσης στην Κωνσταντινούπολη, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Duke το 2006 με πτυχίο Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Παιδοψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης το 2008. Έκανε την πρακτική της σε παιδοψυχίατρο και συνέχισε να εργάζεται ως βοηθός καθηγητή στο μάθημα παιδοψυχολογίας στο πανεπιστήμιο. Μετά την επιστροφή της στην Τουρκία το 2010, εργάστηκε ως ειδικός ψυχολόγος στο ίδρυμα PEDAM για ένα χρόνο και στη συνέχεια εργάστηκε ως παιδοψυχολόγος στο νοσοκομείο Acibadem για δυο  χρόνια. Στη συνέχεια εργάστηκε ως διευθυντής/ψυχολόγος στο Woodsview Kindergarten, ένα πρότυπο νηπιαγωγείο, το οποίος προετοιμάζει τα παιδιά για διεθνή σχολεία. Αποχώρησε από αυτή τη θέση όταν έμεινε έγκυος. Τώρα είναι μητέρα ενός πανέμορφου γιου, του Γιαμάν Ετίν. Το 2021 είχε ραγίσει καρδιές όταν με ανάρτησή της στα social media είχε ανακοινώσει ότι έχασε το δεύτερο μωρό της λίγο αφότου η ίδια είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και ότι είχε μάθει το φύλο.

merve_4_nea
merve_3_nea
merve_2_nea
merve_1_nea

Η σύζυγος του Φατίχ Τερίμ, Φούλια

Φυσικά, υπάρχει πάντα και το τρίτο στήριγμα του Φατίχ Τερίμ που είναι η σύζυγός του Φούλια. Ένωσαν τις ζωές του το 1982. Γεννημένη στις 21 Φεβρουαρίου 1960, είναι ιδιοκτήτρια μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Τουρκία. Πάσης φύσεως εκδηλώσεις, δηλαδή γάμους, γκαλά μόδας και βραβεύσεις. Τα διαφορετικά πάρτι που έχει διοργανώσεις τραβούσαν πάντα την προσοχή. Επειδή είναι εξαιρετικά σχολαστική στη δουλειά της και στα καθήκοντα που αναλαμβάνει, δίνοντας μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, τα γεγονότα που φέρουν την υπογραφή της ανέκαθεν ξεχώριζαν και συζητούνταν. Το 2019 ήταν αυτή που οργάνωσε τον γάμο του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γερμανίας Μεσούτ Οζίλ με την πρώην Μις Τουρκία και νυν ηθοποιό Αμινέ Γκιουλσέ. Ο γάμος είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως μάρτυρα.

Η περιπέτεια υγείας

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας έχοντας πάντα δίπλα της τον σύζυγός του και της κόρες του. Όπως είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος Αισέ Αρμάν, η σύζυγος του νέου προπονητής του Παναθηναϊκού είχε καρκίνο στο στομάχι. Διαγνώστηκε σε πρώιμο στάδιο με αποτέλεσμα να καταφέρει να τον καταπολεμήσει τάχιστα. Η Αρμάν σε ανάρτηση της στα social media είχε αναφέρει τον περασμένο Αύγουστο, ότι η 63χρονη επιχειρηματίας είχε υποβληθεί με απόλυτη επιτυχία σε γαστρεκτομή -χειρουργική επέμβασης αφαίρεσης τμήματος  του στομάχου- και πλέον είναι απολύτως καλά. «Πέρασε δύσκολα αλλά τώρα τα πάει περίφημα. Το ξεπέρασε», ανέφερε η Αρμάν.

Το σπίτι του Φατίχ Τερίμ

Η οικογένεια Τερίμ έζησε για πολλά χρόνια στο «παλάτι» της στα στενά του Βοσπόρου, συγκεκριμένα στη συνοικία Ταράμπια κοντά στην Κωνσταντινούπολη, μακριά όμως από τον θόρυβο στο κέντρο της πόλης. Μια περιοχή που φημίζεται για τις παραθαλάσσιες ψαροταβέρνες της. Εκεί, κυρίως ο Φατίχ και η σύζυγός του Φούλια, περνούσαν μια ήσυχη ζωή. Μια βίλα με κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν κάθε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο, πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις και παιδική χαρά. Σε αυτή μπήκε πάντως πωλητήριο και η οικογένεια αγόρασε άλλο σπίτι στην περιοχή.