Μία συνάντηση-κλειδί, που πιθανότατα αφορά την κάθοδο του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη, με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές έγινε χθες σις 10.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, την πόρτα του οποίου πέρασαν ο αδελφός και ο υιός του αιρετού εκπροσώπου, όπως μετέδωσε το Action24.

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη με ποιον συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί τυχόν διπλωματικά εμπόδια σε σχέση με την υποψηφιότητα του εκλεγχμένου δημάρχου, τα οποία είχαν εκφραστεί από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0aaiu82yuoh)

Η επιβεβαίωση της στήλης «Big Mouth» και του «Πολιτικού Καφέ»

Σημειώνεται πως ο «Πολιτικός Καφές» και η στήλη «Big Mouth» του Powergame.gr είχαν παρουσιάσει ήδη από τις αρχές Μαρτίου τις πληροφορίες που ήθελαν ο πρωθυπουργός να δέχεται εισηγήσεις για την ένταξη του Βορειοηπειρώτη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, με την εν λόγω περίπτωση να κερδίζει έδαφος όσο περνούσαν οι ημέρες και φτάναμε πιο κοντά στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου. 

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το εν λόγω ενδεχόμενο, θα πρόκειται για µια πολύ δυνατή υποψηφιότητα, που θα έρθει να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλει τις τελευταίες ηµέρες το κυβερνών κόµµα, προκειµένου να ενισχύσει την επιρροή του στη δεξιά πτέρυγα του πολιτικού σκηνικού. Ο Μητσοτάκης φαίνεται πως κρίνει αναγκαίο να υπάρξει προσθήκη µιας υποψηφιότητας ικανής να αναχαιτίσει τις εκροές που καταγράφονται από τη Ν∆, πρωτίστως προς την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου και δευτερευόντως προς τη Νίκη του Νατσιού. Στο πλαίσιο αυτό, η επιλογή Μπελέρη κρίνεται ότι εξυπηρετεί και µε το παραπάνω τον στόχο, σημειωνόταν στον «Πολιτικό Καφέ» και στο ρεπορτάζ που παρουσιαζόταν στις 17 Μαρτίου.

Διαβάστε ΕΔΩ τον «Πολιτικό Καφέ» της 17ης Μαρτίου για την υποψηφιότητα Μπελέρη