Αρκετοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να αποτρέψουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συμπεριλάβει τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις προσεχείς ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, φαίνεται να είναι η μόνη υποψηφιότητα που θα είχε «απήχηση» στα δεξιά της ΝΔ. Και αυτό, γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να συνδέσει -όταν τον ρωτούν- τον Μπελέρη με τον προφυλακισμένο δήμαρχο στην Αλβανία.

Διαβάστε ακόμα: Με ''άρωμα'' Μπελέρη το συνέδριο της ΝΔ - Λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις για την υποψηφιότητά του ο Μητσοτάκης

Επομένως, όπως γράφει η στήλη, από τη στιγμή που θα ταυτιστεί στο μυαλό του κόσμου η συγκεκριμένη υποψηφιότητα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, η ΝΔ θα ενισχυθεί από τα δεξιά.

Πάντως, σύμφωνα με το Big Mouth, ο πρωθυπουργός εκτός από τον Φρέντι Μπελέρη ετοιμάζει και μία ακόμη έκπληξη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Αν και υπάρχουν πολλοί και διάφοροι που αποτρέπουν τον πρόεδρο Μητσοτάκη να συμπεριλάβει τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, από κάτι έρευνες που έπεσαν στα χέρια  μου διαπίστωσα ότι είναι η μόνη υποψηφιότητα που θα έκανε… γκελ στα δεξιά της ΝΔ. Μάλιστα, ρώτησα έναν δημοσκόπο και μου είπε ότι ακόμη ο κόσμος δεν μπορεί να συνδέσει, όταν τον ρωτούν, τον Μπελέρη με τον προφυλακισμένο από τους Αλβανούς δήμαρχο. Με απλά λόγια και αν κατάλαβα καλά, ο εν λόγω ερευνητής εννοούσε ότι από τη στιγμή που θα ταυτιστεί στο μυαλό του κόσμου η συγκεκριμένη υποψηφιότητα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει από δεξιά τη ΝΔ.

! Κάπου πήρε το αυτί μου ότι εκτός από τον Μπελέρη, ο πρόεδρος Μητσοτάκης ετοιμάζει και μία ακόμη (μεγάλη) έκπληξη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.