Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Καταθέτουμε συγκεκριμένο και πανίσχυρο κατηγορητήριο για τα Τέμπη

«Εμείς ζητάμε να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι, αν στη χώρα υπάρχει κάποιος ο οποίος ξέρει τι συνέβη, αν ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει τι συμβαίνει στις υπηρεσίες του ή η χώρα είναι ένα μπάχαλο, όπου τρεις υπάλληλοι ξημερώματα 28ης Φεβρουαρίου προς 1η Μαρτίου μπορούν να πάνε να πάρουν τα ηχητικά, να τα αλλοιώσουν και να στα στείλουν σε όποιον θέλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.

Ερωτηθείς αν θα προσυπογράψουν την προανακριτική που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρηστίδης απάντησε: «Μόλις έρθει η πρόταση, θα τη δούμε και εφόσον ταιριάζει με αυτά τα οποία πιστεύουμε και εμείς και είναι πράγματι κάτι συμπαγές και νομικά επαρκές, θα δούμε πώς θα το χειριστούμε. Εγώ είμαι βέβαιος ότι όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και με βάση αυτά τα οποία βλέπω να λένε οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, θα έρθουν ζητήματα ποινικού δικαίου στη Βουλή και τότε θα δούμε αν αυτά τα οποία είπε η ΝΔ, ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μητσοτάκης θα γίνουν πράξη και θα σταματήσουν να κρύβονται πίσω από την κυβερνητική πλειοψηφία και θα δοθούν πραγματικές απαντήσεις».

Ο Παύλος Χρηστίδης στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 01-04-24