Ο επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας» για την ευρωβουλή, κος Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη.

*Διαβάστε εδώ: Νίκος Καρβέλας: Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον Κώστα Αϊβαλιώτη

«Εμείς πηγαίνουμε μπροστά, έχουμε στην «Εθνική Ομάδα» και δεξιούς και σοσιαλιστές παλιούς φίλους από το ΠΑΣΟΚ και αριστερούς πατριώτες», ανέφερε.


«Είναι ανάχωμα ο Βελόπουλος, για να μην πάνε πιο πέρα οι δεξιές ψήφοι»

Για τον κ. Βελόπουλο, είπε: «Δεξιά από τη ΝΔ είναι ορισμένοι που έχουν sugar daddy τη ΝΔ και το λέω αυτό για τον Βελόπουλο. Ανοίξτε την ιστοσελίδα «Ελληνική Λύση» στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και δείτε το μεγάλο αυτό πατριωτικό κόμμα ότι εμφανίζει την ιστοσελίδα της ευρωβουλής ότι ανήκει στην πολιτική ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών μεταρρυθμιστών και θα δείτε τον χάρτη της Ευρώπης με κολοβή την Ελλάδα. Λείπουν τα νησιά του ανατολικού, του βόρειου και του νότιου Αιγαίου».

«Τον παρουσιάζουν συνέχεια στις δημοσκοπήσεις 8-9-10%, στην παρέα σας έχετε τον 1 στους 10 να ψηφίζει Βελόπουλο; Τον σπρώχνουνε με λύσσα, είναι ανάχωμα ο Βελόπουλος, για να μην πάνε πιο πέρα οι δεξιές ψήφοι. Γιατί θέλει ο κ. Μητσοτάκης και βγει δεύτερος ο κ. Ανδρουλάκης ή το ΚΚΕ, αυτόν θέλει δεύτερο, γιατί είναι ακίνδυνος και εύκολα ελέγξιμος», επισήμανε.

Για την υποψηφιότητα του Νίκου Καρβέλα, ο κ. Αϊβαλιώτης είπε: «Ανέφερα εγώ υποψήφιο τον Καρβέλα; Εγώ είπα ότι μιλάω με όλο τον κόσμο και με τον Καρβέλα, είναι φίλος μου».

«Θέλω να βγάλουμε έναν ευρωβουλευτή, ο ένας ευρωβουλευτής θα «βγάλει» πέντε, θα κάνουμε δηλαδή το γαλλικό σύστημα ο κάθε ευρωβουλευτής θα παραιτείται στο τέλος του πρώτου έτους», σημείωσε.