Με τον Διονύση Τεμπονέρα συναντήθηκε στη Βουλή η Όλγα Γεροβασίλη, στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Parapolitika.gr, της οποίας η υποψηφιότητα φαίνεται να «κλειδώνει» απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Είναι προφανές ότι η κυρία Γεροβασίλη έχει λάβει τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο είναι σε σταθερή επικοινωνία όλες τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε, η πρωτοβουλία που έλαβε την προηγούμενη Κυριακή για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα. Η βουλευτής Άρτας και αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν από την Πέμπτη το βράδυ, αμέσως μετά την ομιλία του κ. Κασσελάκη, σε διαβουλεύσεις με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Διαφαίνεται ότι ένας σημαντικός αριθμός κορυφαίων παραγόντων του κόμματος θα είναι στο πλευρό της.

Σημειώνεται ότι πρώτο το parapolitika.gr, σήμερα το πρωί είχε γράψει για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη. «Τις επόμενες ώρες αναμένεται όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώσουν τις υποψηφιότητές τους. Ήδη στο παρασκήνιο ακούγονται κάποια ονόματα, όπως της Όλγας Γεροβασίλη, του Σωκράτη Φάμελλου και του Διονύση Τεμπονέρα. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνοντας στο συνέδριο δεν χαιρέτησε τον Διονύση Τεμπονέρα και την Όλγα Γεροβασίλη, μία κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.