Συνάντηση στη Βουλή με την Όλγα Γεροβασίλη είχε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 23/02, ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντησή τους, η Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε τον Διονύση Τεμπονέρα για την πρόθεσή της να κατέβει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και ζήτησε τη στήριξή του.

*Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης εναντίον Γεροβασίλη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Η στάση Τσίπρα, το χρονοδιάγραμμα, τα πρόσωπα-κλειδιά

«Θα ήθελα να ξέρω αν θα με στηρίξεις», του είπε χαρακτηριστικά.

Ύστερα από αυτή τη συνάντηση, ο Διονύσης Τεμπονέρας πήγε στο συνέδριο του κόμματος και δεν ανακοίνωσε δική του υποψηφιότητα.


Διονύσης Τεμπονέρας: Για το κοινό καλό κάνουμε και πίσω

«Δεν κυνηγάμε οφίτσια, για το κοινό καλό κάνουμε και πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Τεμπονέρας, μιλώντας κατά τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η Αριστερά δεν παράγει μεσσίες και ήρωες», είπε ο κ. Τεμπονέρας, με σαφή αποδέκτη τον νυν πρόεδρο του κόμματος.

«Δεν θα αφήσουμε να μπει η Αριστερά στο περιθώριο», είπε επίσης.


Εντατικές διαβουλεύσεις στα στρατόπεδα Κασσελάκη και Γεροβασίλη

Εντατικές διαβουλεύσεις γίνονται στα δύο στρατόπεδα.

Η πλευρά Κασσελάκη βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, καθώς επιθυμεί να καθορίσει τον χρόνο που θα γίνει η ψηφοφορία, τα στελέχη που θα αναλάβουν την όλη διαδικασία, αλλά και το πώς θα κινηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή, η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει αύριο την υποψηφιότητά της, βλέπει στελέχη όπως ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξη των μελών της Πολιτικής Γραμματείας. Μεταξύ άλλων, η Όλγα Γεροβασίλη είδε τον πρόεδρο της Κ.Ο., Σωκράτη Φάμελλο, τον Γιάννη Ραγκούση και πάρα πολλούς βουλευτές.