Σάλο έχει προκαλέσει η εκδήλωση για την Κεντροαριστερά που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την τρέχουσα εβδομάδα, με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», και στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Τεμπονέρας, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο τελευταίος, μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσε την αναταραχή αυτή. Είναι μια εκδήλωση που την κάνει μια εφημερίδα, καλεί συγκεκριμένους ομιλητές και πάμε εκεί πέρα και λέμε, εγώ τουλάχιστον, τη θέση του κόμματός μου. Τόσο απλά. Τα διάφορα σενάρια περί διαφόρων θεωριών συνωμοσίας φαντασιακού ή οτιδήποτε άλλο δεν με αφορούν», επισήμανε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

*Διαβάστε εδώ: Χριστοδουλάκης: Υποκριτικό το επιχείρημα ότι δεν ενημέρωσα το ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση με Αχτσιόγλου και Τεμπονέρα (Βίντεο)


Χριστοδουλάκης: Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να διατυπώνουμε τις θέσεις και τις στρατηγικές του κόμματός μας

«Σημαίνει ποια πολιτική και ποιος φορέας που θα την εκφράσει μπορεί να παρουσιάσει αντιπρόταση διακυβέρνησης. Εγώ λέω ότι αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης», πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να διεκδικούμε, να έχουμε βήμα, να διατυπώνουμε τις θέσεις και τις στρατηγικές του κόμματός μας, εγώ θα το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν είναι προσωποκεντρικό, αφορά την πολιτική και τη στρατηγική», κατέληξε.