Απαντήσεις μετά τον σάλο για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση με θέμα «απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», με τον Διονύση Τεμπονέρα και την Έφη Αχτσιόγλου, έδωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 το πρωί της Πέμπτης. Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης διερωτήθηκε, μάλιστα: «Γιατί η συμμετοχή μου τρομοκράτησε κάποιον;».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzh0p5vsxa1)

Μανώλης Χριστοδουλάκης: "Θεωρώ την κουβέντα λίγο υποκριτική… Υπάρχουν δεκάδες εκδηλώσεις κάθε μέρα"

«Θεωρώ την κουβέντα λίγο υποκριτική… Υπάρχουν δεκάδες εκδηλώσεις κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις, ανοιχτές εκδηλώσεις που πάνε τα στελέχη μας όλα, εκπρόσωποι του κόμματος, μη εκπρόσωποι του κόμματος. Μην κοροϊδευόμαστε. Πάω εκεί, λέω τη γνώμη του κόμματος, πάω δίπλα, λέω τη γνώμη του κόμματος, έρχομαι σ' εσάς, λέω τη γνώμη του κόμματος. Αυτό δεν χρειάζεται άδεια», είπε αρχικά μιλώντας στο Action24 ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzhdcm4866h)

«Αν γινόταν μια οποιαδήποτε εκδήλωση, όχι αυτή, και πήγαινα εγώ και έλεγα κάτι το οποίο είναι εκτός της κομματική γραμμής, προφανώς μόνος μου θα έβαζα τον εαυτό μου στη διαδικασία της έγκλησης. Αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνεται, πριν γίνει η εκδήλωση και πριν ακούσει ο καθένας πώς τοποθετούμαι», συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Λέω πολύ απλά ότι, παιδιά, εγώ είμαι εδώ πέρα και κάθε μέρα δίνω τη μάχη για την παράταξή μου, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το οτιδήποτε…», πρόσθεσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzhp9aal0kx)

«Δεν είχα ενημερώσει τον Ανδρουλάκη (σ.σ. για την εκδήλωση) αλλά δεν το θεωρώ μείζον, κάποιοι το ανέδειξαν σε κυρίαρχο γεγονός. Αύριο μιλάω σε μια εκδήλωση για τη βία, μεθαύριο σε μια άλλη εκδήλωση. Πάω εκεί και λέω τη γνώμη του ΠΑΣΟΚ. Ας κριθούμε γι' αυτά που λέμε. Αν κάποιος έχει να μου προσάψει κάτι γι' αυτά που λέω, με πολύ μεγάλη χαρά, να το κάνει… Δεν θεωρώ ότι έχει», κατέληξε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.