Στο πρωθυπουργικό γραφείο στου Μαξίμου βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Διαμαντής Γκολιδάκης, ο οποίος μετέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τις προκλήσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης, αλλά και εμβληματικά έργα που πρόκειται να συμβάλουν στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

Στην αντζέντα για την πόλη έχει δρομολογηθεί η ανέγερση ενός παιδιατρικού και ενός ογκολογικού νοσοκομείου. Μάλιστα, μίλησαν μεταξύ άλλων, για το fly over και το μετρό Θεσσαλονίκης, τα οποία πρόκειται να "αλλάξουν άρδην την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης".

Η ανάρτηση του Διαμαντή Γκολιδάκη



"Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή, να επισκεφτώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίκεντρο της συζήτησης μας η Θεσσαλονίκη!!

Μέσα σε μια ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα αυτά της καθημερινότητας, αλλά και του τομέα της δημόσιας υγείας.

Συζήτησα μαζί του για την πρόταση την οποία έχω ήδη αναφέρει σε ομιλία μου στη Βουλή, για το Δημόσιο Κέντρο Αποκατάστασης το οποίο θα μπορούσε να ανεγερθεί στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας όλες τις ανάγκες και προοπτικές δημιουργίας ενός τέτοιου μεγάλου έργου.

Ήδη, στη Θεσσαλονίκη λόγω των Κυβερνήσεων του Kyriakos Mitsotakis, μπαίνουν σε ράγες υλοποίησης δυο δημόσια νοσοκομεία (Παιδιατρικό νοσοκομείο στο Φίλυρο και Ογκολογικό νοσοκομείο στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου).

Το κυκλοφοριακό και η κρισιμότητα επιτάχυνσης των εργασιών του fly over όσο και της ολοκλήρωσης του ΜΕΤΡΟ, που είναι επίσης θέματα κορυφαίας προτεραιότητας για την Θεσσαλονίκη μας.

Δύο εμβληματικά έργα, τα οποία θα αλλάξουν άρδην την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.

Επίσης, στην ατζέντα της συζήτησης μας για τη Θεσσαλονίκη τέθηκε και το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς, ένα ζήτημα που θα αποτελέσει το επόμενο διάστημα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για την περιοχή, αλλά και για την ευρύτερη Θεσσαλονίκη, ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Ακόμη, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στις μεγάλες προκλήσεις της καθημερινότητας των πολιτών όλης της χώρας,  για τις οποίες η Κυβέρνηση δίνει την μεγάλη μάχη.

Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στη Θεσσαλονίκη, κατά την επόμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη μας.

#ξεκάθαρα_δίπλα_σου

#Με_δύναμη_καρδιάς"