Με μια υβριδική συνάντηση μεταξύ των συντονιστών και αναπληρωτών συντονιστών των τμημάτων, των τομεαρχών και της συντονίστριας των think tanks του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διάνας Βουτυράκου, την Τρίτη, δόθηκε το έναυσμα για τη σύσταση των νέων think tanks του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τα think tanks αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της δημιουργίας σύγχρονης πολιτικής, που θα στοχεύει στην ανασυγκρότηση της χώρας.

*Διαβάστε εδώ: Με νέα στρατηγική και με το βλέμμα στη μεσαία τάξη πορεύεται ο Κασσελάκης - Ο διπλός στόχος, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τα επόμενα βήματα

Τη συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζοντας το όραμα πίσω από τον σχεδιασμό των think tanks  και τον τρόπο λειτουργίας τους. Στη συνέχεια, η συντονίστριά τους, Διάνα Βουτυράκου, παρουσίασε τη μέχρι τώρα πορεία στην αξιολόγηση των αιτήσεων και έθεσε χρονοδιαγράμματα για τα επόμενα βήματα. Τέλος, ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες, καθώς και κατάθεση προτάσεων για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατατέθηκαν βιογραφικά νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν στην κατάρτιση ενός σχεδίου με στόχο την ανάταση της κοινωνίας.