Έντονοι πανηγυρισμοί έλαβαν χώρα μετά την ανακοίνωση του exit poll, όπου ανέδειξε την Νέα Δημοκρατία με μεγάλη διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα parapolitika.gr βρέθηκαν στο σημείο όπου και κατέγραψαν τις αντιδράσεις των φίλων και στελεχών της ΝΔ.

Καταχειροκροτήθηκαν κατά την έξοδό τους από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. Θ.Σκυλακάκης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Γιάννης Οικονόμου, κάνοντας λόγο για εξαιρετικά δείγματα από τα exit polls και τα πρώτα αποτελέσματα, ωστόσο δεν προχώρησαν σε περαιτέρω δηλώσεις παραπέμποντας στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα γίνουν μετά την ανακοίνωση του ασφαλούς αποτελέσματος.

Απερίγραπτο το κλίμα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Με τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται πάνω από 20 μονάδες, στα μέχρι τώρα αποτελέσματα, το κλίμα που επικρατεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος είναι απερίγραπτο. Εκατοντάδες στελέχη, φίλοι, υποστηρικτές του κόμματος έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας, ελληνικές σημαίες. Όσο αναμένουμε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την μεγάλη νίκη το κλίμα γίνεται ακόμη περισσότερο πανηγυρικό.

skertsos
oikonomou
skertsos__2_
oikonomou__2_