Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ θα ανακοινώσει την ερχόμενη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ενώ τα περισσότερα ονόματα που θα βρίσκονται στη «γαλάζια» ευρωλίστα είναι πλέον γνωστά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάνα-δυο εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Και ανάμεσα στις εκπλήξεις εξυπακούεται ότι βρίσκεται το ονοματεπώνυμο του Φρέντι Μπελέρη.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, τις τελευταίες ώρες έχει γείρει για τα καλά η πλάστιγγα υπέρ της συμμετοχής του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. Αν και επιφυλακτικός, ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι είναι η υποψηφιότητα Μπελέρη θα δημιουργήσει μια δυναμική στο δεξιό ακροατήριο της ΝΔ.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Ως γνωστόν, την ερχόμενη Δευτέρα ο πρόεδρος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, που θα συμμετέχουν στην ευρωλίστα της ΝΔ. Αν και τα περισσότερα ονόματα είναι ήδη γνωστά, δεν αποκλείω να υπάρξουν και κάνα-δυο εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Και ανάμεσα στις εκπλήξεις εξυπακούεται ότι βρίσκεται το ονοματεπώνυμο του Φρέντι Μπελέρη. Επειδή πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου, σπεύδω να σας πω ότι τις τελευταίες ώρες έχει γείρει για τα καλά η πλάστιγγα υπέρ της συμμετοχής του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. Προφανώς ο πρόεδρος Μητσοτάκης, παρά τις σχετικές επιφυλάξεις, αντιλαμβάνεται ότι είναι η μόνη κίνηση που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια (κάποια) δυναμική στο δεξιό ακροατήριο. Κάτι σαν να λέμε ότι «είναι αναγκαίο καλό…».