«Κλειδωμένη» φαίνεται να είναι η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, όπως μετέδωσε σήμερα το Action24, το πρωί της Τρίτης ο αδελφός και ο υιός του πέρασαν το κατώφλι του Μέγαρο Μαξίμου, μια εξέλιξη που ενισχύει το σενάριο της υποψηφιότητας Μπελέρη.

Διαβάστε εδώ: Φρέντι Μπελέρης: "Κλειδώνει" η υποψηφιότητά του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές - Η συνάντηση-κλειδί στο Μαξίμου

Η (παραπάνω από πιθανή), λοιπόν, ένταξη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας στη «γαλάζια» λίστα θεωρείται από πολλούς μια δυνατή υποψηφιότητα που θα ενισχύσει την επιρροή του κυβερνώντος κόμματος στη δεξιά πτέρυγα του πολιτικού σκηνικού. Αν και όπως αναφέρει το Big Mouth του powergame.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδεχομένως και να έχει μια «αλλεργία» και μόνο στην ιδέα της συμμετοχής Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ωστόσο έχει διαπιστώσει ότι η υποψηφιότητά του ίσως να είναι και η μόνη που θα μπορούσε να αναχαιτίσει τη δυναμική της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Πάντως, όπως σημειώνει η στήλη, δεν αποκλείεται, εκτός από τον Μπελέρη, να δούμε και μία ακόμη έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

– Έχω αντιληφθεί ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης ενδεχομένως και να έχει μια αλλεργία και μόνο στην ιδέα της συμμετοχής Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ωστόσο, όπως διαπιστώνει, τόσο από τα ακούσματα όσο και από κάτι νούμερα δημοσκοπήσεων, η υποψηφιότητα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας ίσως να είναι και η μόνη που θα μπορούσε να αναχαιτίσει τη δυναμική της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου. Επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ισχύει η ρήση περί του σκοπού που αγιάζει τα μέσα, αρχίζω να πιστεύω ότι με την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου δεν αποκλείεται, εκτός από τον Μπελέρη, να δούμε και μία ακόμη έκπληξη.