Δεν σας έκανε εντύπωση ότι ο Πολάκης δεν ανέβηκε στα κεραμίδια, για να κράξει τον Τσακαλώτο, που είπε «ανασφαλή» τον Τσίπρα; Ε, λοιπόν, τρεις τον κράτησαν! Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Γιάννη Ραγκούση, με τον οποίο έχουν αποκτήσει πλέον στενή σχέση, παρόλο που ο Ραγκούσης είναι φανατικός αντικαπνιστής.

Στην Κουμουνδούρου πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για να προληφθεί θερμό επεισόδιο Τσακαλώτου - Πολάκη, που θα προκαλούσε βρισίδι κατά του Ευκλείδη από τον αψύ Σφακιανό στο Facebook. Και, ναι, ο Πολάκης αυτή τη φορά πειθάρχησε! Κάτι που τον φέρνει ξανά κοντά στον Τσίπρα. Έτσι κι αλλιώς, ο βουλευτής Χανίων θεωρείται από τους προεδρικούς χρήσιμος για το Συνέδριο, αφού θα δώσει μάχη υπέρ της εκλογής της ηγεσίας του κόμματος από τη βάση και κατά όσων διαφωνούν. Πόσω μάλλον τώρα που ξεπάγωσε η επικοινωνία του με την Κουμουνδούρου και υπάρχει δίαυλος συνεννόησης.

Επίσης, θεωρούν ότι στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ευρύτερα «στον λαϊκό κόσμο» -όπως λένε- ο Πολάκης έχει μεγάλη απήχηση! Σε αντίθεση -όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι- με τον Τσακαλώτο και κάτι άλλους ΣΥΡΙΖΑίους με ανάλογη «αστική αυτοπεποίθηση».

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 26/2