Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έχει αστειευτεί σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και ένα χρόνο δεν χάνει ευκαιρία να τρολάρει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δημόσια άλλοτε με αστειάκια και άλλοτε με μπηχτές, κάνοντας ότι περνά από το χέρι του για να τον υποβιβάσει στα μάτια της κοινής γνώμης.

Μάλιστα το τελευταίο κρούσμα ήταν στην ομιλία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, όπου έσπευσε να επισημάνει το έντονο χειροκρότημα του Ευκλείδη όταν αναφέρθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. Όμως όσο κι αν επιχειρεί ο κ. Τσίπρας να αμβλύνει τις εντυπώσεις από αυτά τα δήθεν αστεία σχόλια, οι περισσότεροι και εντός ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται ότι μόνο αθώες δεν είναι…

Όπως έχω ξαναγράψει ο Βηματοδότης, ο κ. Τσακαλώτος, ευπρεπής και ευγενής όπως είναι, με καθαρές απόψεις και ισχυρή αριστερή επιχειρηματολογία, έχει μπει στο μάτι του κ. Τσίπρα.

Κοινώς τον απασχολεί, για να μην πω ότι τον φοβάται, και σπεύδει, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, να ασκήσει προληπτική πολιτική εναντίον του ακόμα και με δήθεν… αστειάκια.

Ο,τι και να κάνει, όμως, είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον φλεγματικό και οξυδερκή Τσακαλώτο. Απλώς είναι θέμα χρόνου.