Την προηγούµενη εβδοµάδα τα «Παραπολιτικά» είχαν αποκαλύψει την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να επανεκδώσει (και µάλιστα άµεσα), εκτός από το «Έθνος» και το «Έθνος της Κυριακής», και την αθλητική εφηµερίδα «Goal News» που εξέδιδε επί χρόνια ο Πήγασος του Φώτη Μπόµπολα.

Παρά το γεγονός ότι ο οµογενής επιχειρηµατίας είχε έρθει σε συνεννόηση µε τον ∆ηµήτρη Μάρη, εσχάτως φαίνεται ότι ανέκυψε µείζονος σηµασίας ζήτηµα που προέρχεται από αθλητικογράφους της Βορείου Ελλάδας.

Οι συγκεκριµένοι φέρεται να έχουν στείλει τελεσίγραφο προς τον κ. Σαββίδη, µε το οποίο διαµαρτύρονταν για το γεγονός ότι για άλλη µια φορά αδικούσε µε την επιχειρηµατική του δράση στον χώρο των media τόσο τους δηµοσιογράφους όσο και το αναγνωστικό κοινό της Βορείου Ελλάδας.

Σε µια προσπάθεια να εκτονώσει την κρίση που πήγε να δηµιουργηθεί, ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή του προερχόµενου από τον «Αγγελιοφόρο» Νούλη Χατζηδηµητρίου, προκειµένου να «τρέξει» διοικητικά το project του «Έθνους», ενώ, παράλληλα, αποφάσισε να µην επανεκδώσει, τουλάχιστον σ' αυτήν τη φάση, την αθλητική εφηµερίδα «Goal», ρίχνοντας το βάρος του στη βορειοελλαδίτικη «Forza», που είναι αλήθεια ότι δεν καταγράφει και µεγάλη εκδοτική επιτυχία.

Απεναντίας, η συγκεκριµένη εφηµερίδα και το αθλητικό site SDNA αποτελούν τις δύο µεγάλες «τρύπες», όπου αναγκάζεται συχνά–πυκνά να ρίχνει χρήµατα ο Ιβάν Σαββίδης.