Προσκεκληµένος από οµογενείς της Νέας Υόρκης θα βρεθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στις 17 Απριλίου ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο γνωστός δηµοσιογράφος, ο οποίος προετοιµάζεται να στελεχώσει το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δηµοκρατίας, έχει δεχθεί πρόσκληση να παρακολουθήσει την παρέλαση που γίνεται στη Νέα Υόρκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Παράλληλα, θα είναι και οµιλητής σε εκδήλωση που θα γίνει και θα απευθυνθεί στους οµογενείς, µε τους οποίους διατηρεί µια ιδιαίτερα θερµή σχέση, κυρίως µέσω της τηλεοπτικής εκποµπής του.

Ο έμπειρος δηµοσιογράφος χαίρει ιδιαίτερης αναγνωρισµότητας και εκτίµησης στους κόλπους του απόδηµου Ελληνισµού

Αξίζει να σηµειωθεί ότι µε τη διεύρυνση της επιστολικής ψήφου, όπως αναµένεται να γίνει από τη Βουλή, ο αριθµός των οµογενών που θα πάρουν µέρος στις ευρωεκλογές θα µεγαλώσει σηµαντικά σε σχέση µε τις εκλογές του 2023, ενώ είναι πανθοµολογούµενο ότι ο έμπειρος δηµοσιογράφος χαίρει ιδιαίτερης αναγνωρισµότητας και εκτίµησης στους κόλπους του απόδηµου Ελληνισµού.

Αυτός είναι, άλλωστε, και ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αυτή τη φορά φαίνεται να είναι πιο πιθανό από ποτέ το σενάριο της παρουσίας του στην ευρωλίστα της Ν.Δ.



*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 13/1/2024