Ο γνωστός και πολύ αγαπητός Γιώργος Αυτιάς θα βρεθεί στις 17 Απριλίου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προσκεκλημένος από ομογενείς της Νέας Υόρκης, όπου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα: ''Γαλάζιο'' ευρωψηφοδέλτιο: Το θετικό κλίμα για Βόζεμπεργκ, η υποψηφιότητα Αυτιά, ο σίγουρος Πύρρος Δήμας και η... αμφίβολη Πατουλίδου

Ο έμπειρος δημοσιογράφος με τη μακρά διαδρομή στα ΜΜΕ, έντυπα και τηλεοπτικά, το όνομα του οποίου «παίζει» δυνατά για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση στην αμερικανική μεγαλούπολη και θα απευθυνθεί στους ομογενείς, µε τους οποίους επί χρόνια διατηρεί µια ιδιαίτερα θερµή σχέση, κυρίως µέσω της τηλεοπτικής εκποµπής του στον Σκάι. Να σημειωθεί ότι µε την εισαγωγή της επιστολικής ψήφου θα αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθµός των αποδήμων που θα πάρουν µέρος στις ευρωεκλογές. Ο Γιώργος Αυτιάς χαίρει ιδιαίτερης εκτίµησης στους κόλπους των αποδήμων και αυτό το στοιχείο είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους θεωρείται εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο της παρουσίας του στην ευρωλίστα της ΝΔ.