Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα στο Μαξίμου ενόψει της συγκρότησης της «γαλάζιας» ευρωλίστας με τα σενάρια για τις υποψηφιότητες να δίνουν και παίρνουν. Εκτός από τους νυν ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του Μανώλη Κεφαλογιάννη, που πιέζουν για μια ακόμη θητεία, υπάρχουν και οι φρέσκοι, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία από τις 40 θέσεις. Μάλιστα, πριν κάποιες μέρες υπήρξε και μια συνάντηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την πρώτη να θέτει εαυτήν στη διάθεση του δεύτερου. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το κλίμα για τη Βόζεμπεργκ ήταν θετικό, γεγονός που δεν αποκλείεται να αποτυπωθεί και στην ανανέωση της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Παράλληλα η στήλη αναφέρει ότι εσχάτως κερδίζει έδαφος και η πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά. Τώρα, σχετικά με τους Ολυμπιονίκες, με δεδομένη την υποψηφιότητα του Πύρρου Δήμα, δεν αποκλείεται στο τέλος να μη «χωρέσει» η Βούλα Πατουλίδου. Σύμφωνα με τη στήλη, η υποψηφιότητά της αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα.

Tι αναφέρει η στήλη "Big Mouth"

Περί υποψηφιότητας Αυτιά

– Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι γίνεται το τελευταίο διάστημα στο Μαξίμου ενόψει της συγκρότησης της «γαλάζιας» ευρωλίστας. Εκτός από τους νυν ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του Μανώλη Κεφαλογιάννη, που πιέζουν για μια ακόμη θητεία, υπάρχουν και οι φρέσκοι, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία από τις 40 θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο. Στο συγκεκριμένο πεδίο μαθαίνω ότι υπήρξε μια συνάντηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, με την πρώτη να θέτει εαυτήν στη διάθεση του δεύτερου. Ψάχνοντας κάτι περισσότερο για τη συγκεκριμένη επαφή, έπιασα ένα θετικό κλίμα για τη Βόζεμπεργκ, που δεν αποκλείω να αποτυπωθεί και στην ανανέωση της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Επίσης, μαθαίνω ότι εσχάτως κερδίζει έδαφος η πιθανότητα να συμπεριληφθεί στη «γαλάζια» λίστα ο συναγωνιστής Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος έχει ξεκινήσει να περιοδεύει στην Αττική, δίνοντας το «παρών» σε κάτι πίτες που άρχισαν να κόβονται μετά την Πρωτοχρονιά.

Εκτός ψηφοδελτίων (;) η Πατουλίδου

– Και μια και ξεκίνησα να σας γράφω για τις Ευρωεκλογές, να σας πω ότι με δεδομένη την υποψηφιότητα του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, δεν αποκλείω στο τέλος να μη «χωρέσει» η Βούλα Πατουλίδου, για την οποία έχει μιλήσει κόσμος και κοσμάκης. Ενδεικτικά να σας πω ότι η υποψηφιότητά της αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον πρόεδρο Μητσοτάκη και τον περιφερειάρχη Τζιτζικώστα. Ωστόσο, δύο Ολυμπιονίκες είναι δύσκολο να χωρέσουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο.