Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε ότι έχει παντρευτεί με τον Γιάννη Κεντ και μάλιστα σχεδόν πριν από έναν χρόνο.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου 2024 εθεάθη σε εκδήλωση και όταν την πλησίασαν ρεπόρτερ από εκπομπές, εκείνη μίλησε για τον γάμο της, τονίζοντας πως «όποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει».


Δείτε το βίντεο

Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Γιάννη Κεντ


Μαρί Κωνσταντάτου: Έχω παντρευτεί, σας το λέω τώρα

Στο «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η ίδια γνώριζε για το ζευγάρι και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

«Έναν χρόνο πριν αποφάσισαν αυτοί οι δύο άνθρωποι να κάνουν και το παραπάνω βήμα. Έμεναν μαζί. Στην πραγματικότητα δεν το είχαν ανάγκη γιατί ζούσαν σαν παντρεμένοι, αλλά επειδή ήταν πολύ καλά πήραν την απόφαση. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Γλυφάδας σε στενό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρο τον δήμαρχο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.


1-mari-kwnstantatou-giannhs-kent-gamos-1

Είμαι παντρεμένη, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα

Αμέσως μετά προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία είπε: «Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύ καιρός. Είμαι παντρεμένη. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Σε λίγο θα έχουμε επέτειο. Όποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει. Γιάννη, μιλάω για τον γάμο μας».


Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2022 στο «MEGA Καλημέρα» η Μαρί Κωνσταντάτου είχε πει για τον σύζυγό της ότι «θέλει να γεράσει μαζί του και να τον χαρεί».

Θέλω να χαρώ τον σύντροφό μου, να γεράσω μαζί του

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: