Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2023, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους που μετρά σχεδόν επτά μήνες.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου και ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του κτήματος. Τη νύφη συνόδεψε ο ZeRaw του μουσικού συγκροτήματος Vegas. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει έξι αδέρφια, όμως μόνο η αδερφή της κατάφερε να παραστεί, καθώς τα υπόλοιπα ζουν στο εξωτερικό.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με Ferrari και κατέπληξε τους καλεσμένους, ενώ όλοι μιλούσαν για τις χρυσές μπομπονιέρες. Ήταν ένας γάμος μες στη χλιδή, που λέγεται ότι κόστισε 50.000 ευρώ.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου, συγκέντρωσε αμέσως την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των δηλώσεων που έκαναν κατά την προετοιμασία του γάμου. «Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ», είχε πει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Στη δεξίωση που ακολούθησε, ο Τριαντάφυλλος ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων και του ζευγαριού. Οι νεόνυμφοι μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την τελετή, με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη να δηλώνει πως την πρώτη νύχτα του γάμου θα κάνουν παιδί.





«Πίστευα ότι η νύφη δεν θα έρθει, αλλά τελικά ήρθε. Ήθελα να μου πατήσει το πόδι», είπε αρχικά ο γαμπρός, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να τονίζει πως «τηρούμε πάντα τα ήθη και τα έθιμα. Εννοείται το πάτησα».

«Στο παπούτσι μου έγραψα πρώτη πρώτη την Κατερίνα Καινούργιου, μετά Μαρία Μπακοδήμου και μετά Αφροδίτη Γραμμέλη», πρόσθεσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Έπαθα σοκ όταν την είδα με το νυφικό. Είναι κάτι το σούπερ wow. Ήταν τελικά όσο όμορφη, πίστευα ότι θα είναι. Ήταν γραμμένο ότι θα γίνει ο γάμος μας», συμπλήρωσε, από την πλευρά του, ο Νεκτάριος Λεμονίδης, με τη νύφη να καταλήγει: «Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι».

Στο πλευρό των νεόνυμφων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι πόζαρε στους φωτογράφους ανταλλάσσοντας ένα φιλί μπροστά στον φακό. Ο 83χρονος δικηγόρος δεν κρύβει τον έρωτά του για την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», με την οποία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζουν τον γάμο τους.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time»

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: