Για γάμο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τη Τζώρτζια Σιακαβάρα, έκαναν λόγο δημοσιεύματα, ωστόσο ο ίδιος ο κ. Πλεύρης, διέψευσε τις φήμες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στην εφημερίδα «On Time», το πρωί της Πέμπτης 21/12/2023, ανέφερε ότι ο γαμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, τη Δευτέρα 18/12/2023 στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κ. Τζώρτζια Σιακαβάρα επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, ξεκαθάρισε ότι γάμος δεν υπάρχει.

«Δεν χρειάζεται να πείτε στα δικά μας, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε», είπε στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Τζώρτζια Σιακαβάρα.

Δημοσιογράφους και βουλευτές δε τους καλώ στον γάμο μου

Όσον αφορά στις αντιδράσεις των παιδιών του, Θάνου και Φένιας στα social media, απάντησε: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δε συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δε τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ».

Τζώρτζια Σιακαβάρα: Απολαμβάνω τη σχέση μου

«Δε με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δε με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από την πλευρά της η Τζώρτζια Σιακαβάρα.

«Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε» είπε η δημοσιογράφος στον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι εκείνος απάντησε: «Ναι ωραία».


Διασκέδασαν μετά τα δημοσιεύματα

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζώρτζια Σιακαβάρα διασκέδασαν σε ταβέρνα μετά τα δημοσιεύματα για τον γάμο τους!

Εκείνη μάλιστα τραγούδησε, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι τους εύχονταν να ζήσουν.


Τους είπα συγχαρητήρια και ήταν δεκτικοί

Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης ήταν μαζί με το ζευγάρι εκείνη τη βραδιά και αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Τους είπα συγχαρητήρια για τον γάμο και ήταν πολύ δεκτικοί. Δεν τους φάνηκε ξένο. Δεν νομίζω να μας εμπαίζουν τόσο πολύ δηλαδή. Ήταν όλοι θετικοί και με τον άλλον κόσμο στα συγχαρητήρια», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: