Με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο χορογράφος και νικητής του «I’m a Celebrity get me out of here», Τάσος Ξιαρχό, έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη.

Ο Τάσος Ξιαρχό αναρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα γιατί να μην μπορεί να παντρευτεί ή να κάνει ένα παιδί, επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

Η ζωή δεν γίνεται στο κρεβάτι

«Είναι η εποχή της διαφορετικότητας. Και τώρα όλοι έχουν εμβαθύνει στην γκέι κοινότητα. Δυστυχώς η γκέι κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, δεν είναι όλοι το ίδιο. Άλλοι κάνουν drag shows, άλλοι είναι κλειστοί και κρυφοί, άλλοι είναι out loud σε βαθμό που είναι ενοχλητικό και υπάρχουν και οι φυσιολογικοί. Για μένα δεν μπορεί να τους πάρει όλους η μπάλα. Δεν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να θεωρηθεί ακατάλληλο επειδή στο κρεβάτι του έχει τα ίδια μόρια. Η ζωή δεν γίνεται στο κρεβάτι, γίνεται όταν σηκώνεσαι από αυτό. Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην μπορώ να έχω ένα παιδί ή να παντρευτώ έναν άνδρα;», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Παιδί θα κάνω, δεν θα υιοθετήσω

Για τις αντιδράσεις που έχει εκφράσει η Εκκλησία όσον αφορα το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο Τάσος Ξιαρχό ήταν κάθετος: «Η Εκκλησία έχει πολλά εκατομμύρια στην άκρη και δεν βοηθά κανέναν. Άλλο η θρησκεία, άλλο η Εκκλησία. Η Εκκλησία έχει αποδείξει με τα χρόνια ότι το μόνο που κάνει είναι να εκμεταλλεύεται τον πόνο των φτωχών ανθρώπων. Παιδί θα κάνω, δεν θα υιοθετήσω. Θα βρω έναν τρόπο παραδοσιακό», ανέφερε ο γνωστός χορογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: