Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Τετάρτης 10/01/2024 που βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού street food cafe.

Στην προσωπική μου ζωή έχω φτάσει στο τέρμα

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι στον τοίχο, έχω φτάσει στο τέρμα, κάτι πρέπει να γίνει. Τώρα θα αρχίσει η επιστροφή», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ούτε τότε είχα απαντήσει για τον Γιώργο Λιάγκα

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τόνισε πως η δήλωση περί αχαριστίας δεν ήταν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ανέφερε: «Εγώ δεν είπα ότι δεν θα μιλήσω ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα, είχα πει ότι δεν θα μιλήσω επί προσωπικού για τον Γιώργο, για τον Λιάγκα όμως και εννοώ επαγγελματικά δεν γίνεται να μη μιλάω, πληρώνομαι γι' αυτό. Είναι μέρος της δουλειάς μας. Εγώ ούτε τότε είχα απαντήσει και δεν θα απαντήσω ούτε τώρα. Δεν θα ήταν μια ωραία ανατροπή να συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα», τόνισε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μέρος της καρδιάς μου 

Τέλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στον εκνευρισμό της Ιλένιας Ουίλιαμς όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους και σημείωσε: «Εμένα δεν με ενοχλεί να με ρωτούν για την Ιλένια. Το θεωρώ άκαιρο να ρωτάμε ύστερα από έξι χρόνια, αλλά δεν με ενοχλεί. Είναι μέρος της καρδιάς μου, την αγαπώ πολύ, είναι τιμή μου να με ρωτάτε για την Ιλένια».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: