Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών του στο «Πρωινό» σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 21/02/2024, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του στο «Youfly.gr».

Δείτε ακόμη - Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Όποιον έχω κάνει block γνωρίζει τον λόγο" (Βίντεο)

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μέτρησε πόσους ανθρώπους από την εκπομπή του έχει μπλοκάρει ο παλιός του κολλητός Δημήτρης Ουγγαρέζος, και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Τι απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα σχόλια που έγιναν για εκείνον;
1-dhmhtrhs-ougarezos-instagram-1a


Δεν έχουν καταλάβει το λόγο που με στεναχώρησαν

1-dhmhtrhs-ougarezos-instagram
1-dhmhtrhs-ougarezos-instagram-1
«Κάνανε "γκάλοπ" στο "Το Πρωινό" ποιους έχω μπλοκάρει. Είναι αλήθεια ότι σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους (εκτός της κας Καλύβα που δε γνωριζόμαστε και τα φιλαράκια μου, Βαγγέλη Περρή και Γρηγόρη Μπάκα) επέλεξα να μην έχω σχέσεις.

Είναι επίσης αλήθεια πως και μόνο γι’ αυτό το "σκετσάκι" που έκαναν, έδειξαν πως "ένα πρωινό" δεν έχουν καταλάβει το λόγο που με στεναχώρησαν – μια που με τους περισσότερους έχουμε φάει "ψωμί κι αλάτι" στο παρελθόν συνεργαζόμενοι και "πολεμώντας" για τους ίδιους στόχους. Και μόνο γι’ αυτό το αναίσθητο αστειάκι λοιπόν, θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή: Μπλοκ-στο-Μπλοκ» έγραψε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

1-dhmhtrhs-ougarezos-instagram-1

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντάει στο "Πρωινό": "Δεν έχουν καταλάβει γιατί με στεναχώρησαν"

Δηλώσουν μπλοκαρισμένοι χωρίς να είναι

«Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα απ’ το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι (χωρίς να είναι), μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους. Μακάρι να "γκρεμίστηκε κανας φούρνος" (όχι ο δικός τους) και να τους παρατήρησε ότι με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον "έσκασε λίγο το χειλάκι" τους στο "Το Πρωινό". Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι», συμπλήρωσε στο κείμενό του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.