Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο «My Radio» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα μπλοκ που έχει κάνει στα social media σε συνεργάτες της πρωινής εκπομπής.


Δείτε ακόμη - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντάει στο "Πρωινό": "Δεν έχουν καταλάβει γιατί με στεναχώρησαν"


Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στο απόσπασμα του βίντεο που μεταδόθηκε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Όποιον έχω κάνει block γνωρίζει τον λόγο"


Τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις η Ελένης Τσολάκη σχολίασε: «Νομίζω τσαντισμένος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην απάντησή του. Νομίζω τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι που δεν ξέρω, ο ένας είναι ο Περικλής Βούρθης που γνωρίζω, τον άλλον άνθρωπο, την άλλη την κοπέλα, δεν κατάλαβα…» ανέφερε η παρουσιάστρια του Open.


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από τον Γιώργο Λιάγκα

«Έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ενώ έχουν ζήσει μία στενή φιλία και με πολλές δύσκολες στιγμές – γιατί εκεί δένεσαι υποτίθεται – στα δύσκολα, ήταν ο άνθρωπος που τον έκρινε πιο αυστηρά μέσα από το Πρωινό. Έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές αρνητικά για τον Δημήτρη, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε και τον έκανε τότε μπλοκ», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης «γνωστή κόντρα» του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: