Αν και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά, ο ίδιος ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό, ότι θα αποχωρήσει περίπου στα μισά της εκπομπής «Πρωινό».

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε στους συνεργάτες του: «Κύριοι συνάδελφοι θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα. Το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω κανονικά, πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να είστε καλά. Πάμε σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» και πιθανότατα να ξεκίνησε να πηγαίνει προς το Κιλκίς.

Η κηδεία του πρώην πεθερού του, Δημήτρη Σκορδά είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.





Ο Δημήτρης Σκορδάς άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024. Ο ίδιος ήταν ακτινολόγος και διέμενε στο Κιλκίς μέχρι και το τέλος της ζωής του.





Ο Δημήτρης Σκορδάς δεν είχε κάνει πολλές εμφανίσεις δημόσια, εκτός από εκείνες με την κόρη του και τα εγγόνια του, οπότε και τον συναντούσε ο φακός των φωτογράφων.


Η Φαίη Σκορδά με τον πατέρα της Δημήτρη και τα παιδιά της, το 2019
Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευσε την παρουσιάστρια στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα και όπως η ίδια είχε αναφέρει, του είχε αδυναμία. Γι' αυτό επέλεξε να δώσει και το όνομά του στον έναν από τους δυο γιους της.



Η Φαίη Σκορδά αποφεύγει να κάνει γενικότερα αναφορές στα πρόσωπα της οικογένειάς της, ωστόσο, είχε προχωρήσει σε μερικές κοινοποιήσεις με τον πατέρα της στα social media, γράφοντας πόσο τον αγαπάει.

Όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες», λίγο καιρό πριν πεθάνει ο πατέρας της, η Φαίης Σκορδά είπε για τη σχέση με την οικογένειά της: «Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος».


Το έμφραγμα που έπαθε ο Δημήτρης Σκορδάς το 2016

Πριν από χρόνια, το 2016, ο Δημήτρης Σκορδάς είχε ξανά μια περιπέτεια με την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, από όπου έβγαινε στον «αέρα» η εκπομπή «Πρω1νό», την οποία συμπαρουσίαζαν τότε η Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ιατρικό κέντρο Αθηνών. Το έμφραγμα που υπέστη ήταν ελαφρύ και οι γιατροί διαβεβαίωσαν την οικογένειά του, ότι δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο.