Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή στο χθεσινό live για τη «Νύχτα με ρυθμό», αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματος του τραγουδιστή.

Ποια είναι η πιο δυσκολη δουλειά;

«Είναι πιο δύσκολη η δουλειά που κάνει η Βανδή και η κάθε Βανδή που ένα τραγούδι μπορεί να της έχει πει κάτι, ή αυτή που κάνουμε εμείς που επί 30 χρόνια καθόμαστε εδώ και κάνουμε τους χαριτωμένους ενώ μπορεί να έχουμε χίλια προβλήματα; Για όλους όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά για 30 χρόνια επί 3 ώρες τη μέρα. Γιατί να στενοχωρηθώ για τη Βανδή και όχι για τον εαυτό μου; Είναι υποχρέωσή μου να το κάνω» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Έχω έρθει με πυρετούς, με αρρώστιες…

«Κάνω αυτή τη δουλειά 27 χρόνια και τα περισσότερα χρόνια, κάνω καθημερινές εκπομπές στην τηλεόραση. Είμαι από τους μακροβιότερους. Έχω λείψει ελάχιστα. Έχω έρθει με πυρετούς, με αρρώστιες… Έλειψα όταν με πήγαν με περιτονίτιδα στο νοσοκομείο και είχα 30% πιθανότητες να ζήσω και 70% να πεθάνω. Τότε η Φαίη Σκορδά ήταν λεχώνα, ήταν το πρώτο μας παιδί 10 ημερών. Δεν μπορούσε να έρθει στη δουλειά. Ήμουν στο mega και επειδή έπρεπε να κάτσω 20 ημέρες στο νοσοκομείο. Έχω μία τομή 50 εκατοστά» πρόσθεσε στη συνέχεια, ο παρουσιαστής.

Δεν έπρεπε να εγκαταλείψω την εκπομπή

«Θεώρησα ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψω την εκπομπή, βγήκα σε 10 ημέρες από το νοσοκομείο και ήρθα στην εκπομπή. Και μία ημέρα, αισθάνομαι ότι γίνομαι μούσκεμα κι έχουν ανοίξει τα ράμματα. Φεύγω 11:30, με ράβουν ξανά με τοπική αναισθησία και γυρίζω και κάνω κλείσιμο εκπομπής. Μην μου λέτε να λυπηθώ για τη Βανδή, για τον εαυτό μου θα λυπηθώ» τόνισε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: