Για το αν τελικά θα γίνει η εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο, ποια πρόσωπα θα τη στελεχώσουν και αν τελικά θα συμμετέχει η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασαν στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να χαρακτηρίζει ως «ανωμαλία» ότι όλοι συζητούν μία εκπομπή φάντασμα.

Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν

«Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ. Και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν. Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται, και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία. Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμη: Νάταλι Κάκκαβα – Φελίσια Τσαλαπάτη – Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη σύσκεψη για την εκπομπή του σαββατοκύριακου (Βίντεο)

Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε;

«Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει» πρόσθεσε στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: