Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί για τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γιάννη Στάνκογλου. Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για συγκεκριμένη συνεργάτιδα της παρουσιάστριας (εννοώντας την Τίνα Μεσσαροπούλου, αλλά δεν θέλησε να πει το όνομά της) που φέρνει την εκπομπή στη δύσκολη θέση να ζητεί συγγνώμη.

Η Σταματίνα ζήτησε συγγνώμη δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος: «Κοίταξε να δεις τώρα τι γίνεται. Η Σταματίνα, που δεν φταίει σε τίποτα, δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε μία συγκεκριμένη συνεργάτιδά της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Έφερε θέματα δύο φορές μία συνεργάτιδα, την οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. Συμβαίνει. Και καλώς ζήτησαν συγγνώμη, αλλά απλώς το επισημαίνω».

Θα μπορούσε να το έχει αποφύγει

Με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Ύστερα από τόσο καιρό θα μπορούσε να το έχει αποφύγει, αλλά φαίνεται ότι είναι ένα θέμα που την έχει στενοχωρήσει και θορυβήσει».

Πρέπει να κοιτάς ποιος σου φέρνει τι

«Μετά από αυτό πρέπει να κοιτάς ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μία συγγνώμη επαναλαμβανόμενα. Γιατί μία φορά συγγνώμη ο.κ., μία δεύτερη ο.κ., τρίτη πάει να πει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη», πρόσθεσε τέλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: