Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να υπογράφει συμβόλαιο με τον ANT1 μέχρι το 2027.

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Δεν έχω να πω κάτι αγάπη μου, ευχαριστώ», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χωρίς να θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο συγκεκριμένο θέμα».

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού παρακολούθησε την αντίδραση του παρουσιαστή, σχολίασε: «Δεν το διέψευσε αλλά έχει πολύ καλή σχέση με την διοίκηση του ΑΝΤ1».

Ο Λιάγκας πηγαίνει πολύ καλά

«Μην είσαι άδικος, ο Λιάγκας πηγαίνει πολύ καλά. Μην φαίνεται ότι μειώνουμε τον άνθρωπο απέναντι. Αν ο Λιάγκας πάει του χρόνου στο 8, θα πας μαζί του; Για να μην είσαι απέναντί μας και νιώθεις ενοχές», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου απαντώντας σε σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Μην ανοίξω το στόμα μου

«Μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα ακούσετε τρομερά πράγματα. Η σιωπή μου… Εγώ κάνω ρεπορτάζ, συνεχίστε… Ο Γρηγόρης από τον τρόπο που κάνει το βραδινό και το ραδιόφωνο είναι σε ένα διαρκές mood πρωινού ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Του αρέσει πολύ ως χαρακτήρας. Εάν υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην εκπομπή του Γιώργου, μπορεί να το ρυθμίσουν έτσι και να βγάλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: