«Σφάζονται» στις πρωινές εκπομπές σχετικά με το ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά και ποια εκπομπή χειρίστηκε καλύτερα το θέμα.

Μετά τη διάψευση του ηθοποιού στην «ΟΝ time», όπου ανέφερε ότι δεν έχει σχέση με καμία παρουσιάστρια, ξεκίνησε δεύτερος χαμός, με τη μία εκπομπή να κρίνει την άλλη.

Διαβάστε ακόμα: Σάσα Σταμάτη για Στάνκογλου: "Ο άνθρωπος είναι μόνος του - Μην λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις" (Βίντεο)

«Σφάζονται» στις πρωινές εκπομπές για τον Στάνκογλου

Στο μεταξύ, χθες το βράδυ η Σίσσυ Χρηστίδου, για την οποία αναφέρθηκε από εφημερίδα ότι είναι η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέψευσε με τη σειρά της τα δημοσιεύματα. Επίσης, τόνισε ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να εξηγήσει στους γιους της τα αυτονόητα.

Η είδηση, χωρίς λεπτομέρειες, αναφέρθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου ειπώθηκε ότι ο ηθοποιός έχει σχέση με άτομο της σόουμπιζ, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για δημοσιογράφο ή παρουσιάστρια. Στη συνέχεια το θέμα πήρε διαστάσεις, με τις άλλες πρωινές εκπομπές να υποστηρίζουν ότι επίσης γνωρίζουν γι’ αυτή τη σχέση. Αμέσως μετά τα sites πήραν φωτιά.

Την επόμενη μέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε για τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα: «Με στενοχώρησε όλη αυτή η τροπή που πήρε. Ο τρόπος που παίξαμε εμείς το θέμα δεν ήταν κάτι για να τον στενοχωρήσει. Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα, έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα.

Αλλά εγώ μένω στην ουσία, όταν με πήρε ο Γιάννης και μου μίλησε ευγενικά, και κατάλαβα ότι στενοχωρήθηκε με αυτή την ιστορία, του είπα “γράψε λάθος και ότι πρώτη θα βγω να το πω”» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χθες το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε μέσω της εκπομπής του, κάνοντας κριτική στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το γεγονός ότι αυτή ήταν που έβγαλε πρώτη την παραπάνω είδηση.

«Επειδή όλο αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την εκπομπή της Σταματίνας, να είμαστε ειλικρινείς. Η Σταματίνα λέει ότι εμείς το είπαμε μεν, αλλά και ο Γιώργος είπε ότι το ήξερε, και η Φαίη είπε ότι το ήξερε. Το θέμα είναι ποιος το λέει πρώτος, γιατί άμα το πεις πρώτος, εσύ κάνεις την πατάτα. Βγες και πες “κάναμε λάθος”. Στην εκπομπή της Σταματίνας “φωτογράφισαν” ποια παρουσιάστρια. Δεν το έχει ανάγκη η Σταματίνα, είναι στα πολύ πάνω της. Με αγάπη το λέω. Πάρε το επάνω σου» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.