Για την απάντηση που έδωσε στην ίδια ο Γιάννης Στάνκογλου σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες ότι είναι σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου, σχολίασε η Σάσα Σταμάτη στην κάμερα του «Breakfast@star».

Παίρνω πάντα τηλέφωνο να δω αν ισχύει μια είδηση

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ένα θέμα και να μην πάρω ένα τηλέφωνο να δω αν ισχύει. Ακούστηκε κάτι και ως όφειλα πήρα τηλέφωνο Γιάννη Στάνκογλου.

Μάλιστα δεν τον πήρα από το κινητό μου αλλά απ το τηλέφωνο του γραφείου. Το σήκωσε ο άνθρωπος και του είπα ότι συμβαίνει αυτό, ο άνθρωπος δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπαίνει στα site να δει τι γράφουν για αυτόν και τι λένε» είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Δεν καταλαβαίνω, τι λες ρε Σάσα;

«Μου είπε “δεν καταλαβαίνω τι λες ρε Σάσα”. Του είπα ότι κυκλοφορεί αυτό κι αν θέλει να γράψω κάτι και μου απάντησε. Μου είπε “σε παρακαλώ έχω να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο”. Ο άνθρωπος είναι μόνος καραμόνος. “Βρείτε μου την παρουσιάστρια που έχω σχέση και να τη μάθω και εγώ” μου είπε» συνέχισε η δημοσιογράφος.

Είδα το όνομα μιας κοπέλας στο εξώφυλλο

«Αυτό που με στεναχώρησε πολύ είναι ότι είδα το όνομα μιας κοπέλας στο εξώφυλλο μιας εφημερίδας και έχει και παιδιά. Δεν υπάρχει θέμα ο άνθρωπος είναι μόνος του. Μην λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Έχει τελειώσει το θέμα» τόνισε η Σάσα Σταμάτη.

Γιατί τραβάμε από τα μαλλιά κάτι που δεν ισχύει;

«Ο Γιάννης έχει δει πολλά στη ζωή του, δεν περίμενε να σοκαριστεί από μένα. Γιατί να τραβάμε από τα μαλλιά κάτι που δεν ισχύει; Γιατί να στοχοποιούμε μία κοπέλα που έχει οικογένεια;

Επίσης, μου λένε μπράβο που έβγαλες το θέμα. Δεν έβγαλα κανένα θέμα, έκανα αυτό που έπρεπε. Πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε ο άνθρωπος» κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: