Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου. Συγκεκριμένα, από χθες το πρωί τηλεοπτικές εκπομπές ανέφεραν ότι ο σπουδαίος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο», είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με πασίγνωστη παρουσιάστρια, που μάλιστα, αν μαθευτεί, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν οι παπαράτσι.

Όλα αυτά, φυσικά, χωρίς κάποιος να αναφέρει το όνομά της πουθενά. Ούτε στις εκπομπές ούτε στα social ούτε στα sites. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και στο παιχνίδι μπήκε και η Φαίη Σκορδά, αφού, χωρίς να ερωτηθεί, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει για το αν είναι εκείνη η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμα: Γιάννης Στάνκογλου - Η αποκάλυψη για τη νέα του σχέση (Βίντεο)

Φαίη Σκορδά: Εγώ, πάντως, δεν είμαι

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός κι έχεις ένα ρεπορτάζ, προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, θέλοντας να κάνει πλάκα, τόνισε πως η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου είναι η Φαίη Σκορδά! «Αν δεν ήθελες να το πω, Φαίη μου, ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου κι έτρωγες τα Σαββατοκύριακα», είπε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Η Φαίη Σκορδά, πάντως, τόνισε κοιτώντας την κάμερα: «Εγώ, πάντως, δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι».

Γιάννης Στάνκογλου: Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια 

Η «ΟΝtime» επικοινώνησε με τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος όχι μόνο δεν είχε ιδέα γι’ αυτό που του μεταφέραμε, αλλά δεν είχε δει καν τι είχε ειπωθεί στις εκπομπές. Συγκεκριμένα, τον ρωτήσαμε αν έχει σχέση με γνωστή παρουσιάστρια, όπως ειπώθηκε σε εκπομπή, και μας απάντησε: «Σάσα, είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ!».

Ο χωρισμός

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου δεν αναφέρεται στην προσωπική του ζωή. Ακόμα και το διαζύγιό του το μάθαμε από τον ίδιο τρία χρόνια αφότου συνέβη. «Δεν είναι εύκολο πράγμα να χωρίζεις, ειδικά με έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάς, που πραγματικά τον έχεις ερωτευτεί βαθιά, που έχεις μεγαλώσει μαζί. Αλλά, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι, είναι καλύτερο να πενθήσεις όσο χρειαστεί και απλά να συνεχίσεις να τον έχεις στη ζωή σου, υπάρχουν και δύο παιδιά».

Δεν είναι δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό

Ο χωρισμός του απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας έπειτα από τρία χρόνια και όταν το ανακοίνωσε ο ίδιος. «Δεν είναι δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να είμαι στα περιοδικά και στα πρωτοσέλιδα. Θα μπορούσα να πάρω ένα τηλέφωνο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που λένε “ελάτε να με βρείτε, θα είμαι εκεί”. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, κάνω αυτή τη δουλειά για τους δικούς μου λόγους. Το θέλαμε και οι δύο να μη μαθευτεί.

Ήμουν και στη φάση μετά “Μελισσών”, θα έβγαιναν τα περιοδικά, θα έβγαζαν (σ.σ. το θέμα). Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για τον χωρισμό πηγαίνοντας έξω από ένα περίπτερο», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.