Η Νάταλι Κάκκαβα σάρωσε στις δηµοτικές εκλογές, καταφέρνοντας να βγει πρώτη σε σταυρούς στον ∆ήµο Σαρωνικού, µε την παράταξη του ∆ηµήτρη Παπαχρήστου. «Από τη στιγµή που το αποφάσισα να συνταχτώ µε τον ∆ηµήτρη Παπαχρήστο στον Σαρωνικό, ήµουν ήδη πεπεισµένη ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο µε όραµα, ηθική, αγάπη για τον τόπο µας και εργατικότητα. Στοιχεία τα οποία µου έδωσαν τη σιγουριά της επιλογής. Θέλω να τονίσω πως είναι ο νεότερος δήµαρχος στην Ελλάδα, εγώ όµως, που τον γνώρισα µε το έργο του, είµαι πεπεισµένη πως θα γίνει ο καλύτερος δήµαρχος στην Ελλάδα», δηλώνει στο «Secret» και τη Σπυριδούλα Τριάντου η Νάταλι Κάκκαβα, η οποία τη βραδιά των αποτελεσµάτων είχε δίπλα της τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Εννοείται πως ο πρώτος µε τον οποίο µοιράζοµαι τη χαρά είναι ο άντρας µου, που είναι πάντα δίπλα µου, µε στηρίζει, µε αγαπά και θέλει να είµαι χαρούµενη. Και επειδή είδε πόσο πολύ µου αρέσει η ενασχόληση µε τα κοινά, ήταν εκείνος που µε προέτρεψε να κάνω το νέο αυτό βήµα, πιστεύοντας σε µένα. Οπότε ήταν και µια επιβράβευση για εκείνον», αποκαλύπτει η όµορφη παρουσιάστρια. «Νιώθω χαρά, αλλά και τεράστια ευθύνη, γιατί δεν είναι δεδοµένη ούτε η µία ψήφος που θα σου δώσει ο συνδηµότης σου και χαίροµαι πολύ που απευθύνοµαι σε συνδηµότες µε κρίση και απαιτήσεις. Το γεγονός ότι µε εµπιστεύτηκαν µου δίνει φτερά από την πρώτη κιόλας µέρα που θα αναλάβουµε να τρέξουµε, να εργαστούµε σκληρά και να µην προδώσουµε την εµπιστοσύνη τους», εξηγεί.

Η Νάταλι Κάκκαβα έχει όρεξη αλλά και όραµα ώστε να αλλάξει η Σαρωνίδα. «Εχω όρεξη να προσφέρω πολλά και σε πολλούς τοµείς. Λόγω της πρότερής µου ενασχόλησης µε την επιχειρηµατικότητα, την επικοινωνία αλλά και ως φυσικός, σε συνδυασµό και µε την κοινωνική µου δράση, θα µπορούσα να αξιοποιηθώ αποτελεσµατικά από την πρώτη κιόλας µέρα. Από εκεί και πέρα, είναι απόφαση του δηµάρχου το πού», εξηγεί.

Η τηλεόραση είναι µέρος της ζωής της και δεν αποκλείεται να τη δούµε ξανά στις οθόνες µας, αφού έχει ήδη μια πρόταση. «Η αλήθεια είναι πως συζητάω κάτι και το καλό είναι πως πρόκειται για Σαββατοκύριακο. Έτσι θα συνδυαστούν και οι δυο µου αρµοδιότητες», καταλήγει.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 21/10