Με αφορμή το ντόμινο δηλώσεων που ακολούθησε μετά το σχόλιο του πως η εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open είναι εκπομπή φάντασμα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα το πρωί της Τετάρτης.

Όσα είπε ο παρουσιαστής

Αρχικά, ο παρουσιαστής είπε: «Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε υπέρ των συντελεστών της εκπομπής, μιλώντας για εκπομπή φάντασμα και οι συντελεστές της εκπομπής αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα που είπα ότι είναι μια εκπομπή φάντασμα, γιατί όλοι λένε ότι ξεκινάει κι επί της ουσίας δεν ξεκινάει. Άρα, ο Λιάγκας μαζί σας είναι, αυτό δεν καταλαβαίνετε. Μιλάμε για μια εκπομπή φάντασμα γιατί η παραγωγή, το Open, κάτι δεν κάνουν καλά. Βάλτε τα με αυτούς που σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει».

«Απάντησε και ο Τριαντάφυλλος, έλα στο Open να μας δείξεις ποιος είσαι. Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και ποιος είναι με ποιον. Το είπα για να τους στηρίξω και αντί να πουν ευχαριστούμε βγαίνουν δημόσια και λένε ο Λιάγκας… Παρ’ όλα αυτά δεν πληρώνονται από πουθενά, δεν έχουν δουλειά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και ξέσπασε:

«30 χρόνια μάχομαι για να έχουν δουλειά άνθρωποι που το αξίζουν και είναι της δουλειάς, όχι τυχάρπαστοι που βγήκαν σε ένα ριάλιτι, έγιναν διάσημοι για ένα βράδυ και πρέπει σώνει και καλά να κατακτήσουν μία θέση σε πάνελ. Εγώ αυτή τη λογική έχω, γι’ αυτή τη λογική μάχομαι».