Στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή της στο Open… η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη μετά από μήνες συζητήσεων, απάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης, η Νάταλι Κάκκαβα.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού τόνισε πως αντί να η Μαριάντα Πιερίδη και η Νάταλι Κάκκαβα να τον ευχαριστήσουν που βγήκε και τους στήριξε, βγαίνουν και τάσσονται εναντίον του…

«Μην τα βάζετε με αυτόν που το επεσήμανε, βάλτε τα με αυτούς που σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει. Δεν είπα εγώ ότι φταίει η Μαριάντα ή Κάκκαβα ή ο Τριαντάφυλλος. Να πάμε και σε μονομαχία… Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και ποιος είναι με ποιον!» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Νάταλι Κάκκαβα, ακούγοντας όσα είπε ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της, αφήνοντας νέες αιχμές.

Όσα έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα

«Γράφω αυτά τα λόγια, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου (Είμαι η… πώς τη λένε Κάκκαβα). Προφανώς ο κύριος Λιάγκας δεν διάβασε ποτέ σωστά το post μου γιατί ουδέποτε αναφέρθηκα στο ΓΙΑΤΙ χαρακτήρισε μια εκπομπή «φάντασμα», αλλά αναρωτήθηκα ποιες είναι εκείνες οι ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που τον υποχρεώνουν να προβάλλει θέματα για εκπομπές φαντάσματα και που ο ίδιος δεν έχει συναινέσει.

Είναι μια καλή ευκαιρία να το διαβάσει τώρα πιο προσεκτικά. Από την άλλη, ειλικρινά δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να ζητήσω τη δημόσια στήριξη του Γιώργου Λιάγκα, πολύ περισσότερο να του πω ευχαριστώ. Καλές γιορτές με υγεία» απάντησε η Νάταλι Κάκκαβα.