H Νάταλι Κάκκαβα, μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!», απαντά στο εάν θα είναι στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Open.

«Έχουμε κάνει δύο ραντεβού με τη διοίκηση και η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε κάποιας μορφής συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Το αν τελικά θα είμαι στο πρωινό και ποια μορφή θα έχει η συνεργασία εξαρτάται από τη διοίκηση. Αν θελήσει μνα έρθει σε επαφή μαζί μου, γνωρίζει ότι θα χαρώ πολύ. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Το μόνο που με αγχώνει στη περίπτωση που βρεθώ στην εκπομπή είναι ότι θα ύμνε απέναντι από τη Σίσσυ, η οποία είναι εξαιρετική».

Όπως είπε θεωρεί πως είναι όμορφο υπάρχει υγιής ανταγωνισμός γιατί είναι το κριτήριο να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος επαγγελματίας.

«Έχω ξαναδουλέψει με ομάδες, στην τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει το να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Μου αρέσει το κλίμα να είναι όμορφο και να έχουμε μια αγαστή συνεργασία με όλους».

Αναφέρθηκε όμως για στον Τριαντάφυλλο και τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη, λέγοντας πως δεν έχει να χωρίσει κάτι μαζί του.

«Τον σέβομαι απειροστά ως καλλιτέχνη και είμαι σίγουρη πως και εκείνος δεν έχει κανέναν πρόβλημα μαζί μου. Ήταν η κακιά στιγμή».