Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση πέρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή μαγειρικής της ΕΡΤ με τον Ανδρέα Λαγό.

Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της να σχολιάζουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του πίσω από τον πάγκο μαγειρικής.

Το να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα...

«Το να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα και παράλληλα να κόβεις πλάνα που δένεις το μίξερ… Εν τω μεταξύ αυτός ως πολύ επαγγελματίας δεν το χάνει, δεν αποπροσανατολίζεται», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο άλλος, να σου βγάζει τα εσώψυχά του...

«Είναι και λίγο θέμα διαχείρισης και του παρουσιαστή – μάγειρα και του σκηνοθέτη. Τώρα να σου μιλάει ο άλλος, να σου βγάζει τα εσώψυχά του για πράγματα τα οποία δεν μιλάς εύκολα και δεν έχεις ξαναμιλήσει κι εκείνη την ώρα να κάνεις ζουμ στη μαρέγκα και πώς την ανακατεύει το μίξερ; Είναι λίγο περίεργο», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.



Υπήρξε κακή συνεννόηση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε: «Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα θέλουν μία άλλη διαχείριση. Είναι αυτό που λες, "θέλω να πω κάτι αλλά ας μην το πω, γιατί θα ακουστεί ως χοντράδα"».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ε. Μελέτη: «Μου ήρθε να τον πάρω μία τεράστια αγκαλιά – Θα βρει το τυχερό του»