Μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας ως απάντηση για τη Φαίη Σκορδά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε στο «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης 12/10/2023.

Είναι αρκετά ηλεκτρισμένη η κατάσταση

Αρχικά η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είναι αρκετά ηλεκτρισμένη η κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση και με αφορμή τον Αχιλλέα Μπέο που προκάλεσε κι έκανε αυτές τις δηλώσεις, έκανα κι εγώ ένα σχόλιο προχθές που δεν αναπαρήχθη. Αυτό που είπα είναι ότι όταν βγάζεις έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι παρεκκλίνει, ότι έχει μία αμετροέπεια, ότι λέει πράγματα που συνήθως προκαλούν σχόλια και μετά λες “τι ήταν αυτό που είπε; Κάνετε λάθος”, δηλαδή καταδικάζεις αυτά που λέει, αλλά ξέρεις μέσα στις άκρες ότι θα τα πει και γι’ αυτό του δίνεις βήμα, τότε το κάνεις υποκριτικά».

Παιχνίδι με σημαδεμένα χαρτιά

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Το είπα με αφορμή έναν γνωστό ποινικολόγο που κάποια στιγμή έκλεινε τα τηλέφωνα και προσέβαλε, Όταν βγάζεις αυτόν τον άνθρωπο και του δίνεις βήμα, ξέρεις ότι θα σε προσβάλει και ότι θα ανεβάσει την ένταση. Γενικώς, όταν βγάζεις κάποιον που ξέρεις ότι θα ξεφύγει δίνοντάς του βήμα και μετά λες να τον κλείσουν, είναι λίγο σαν ένα παιχνίδι με σημαδεμένα χαρτιά. Τώρα το να λες ότι τα λένε αυτά όσοι δεν κάνουν νούμερα, νομίζω ότι αδικεί και τον Γιώργο αυτή η τοποθέτηση».

Ξέρει το παιχνίδι της τηλεθέασης

Τότε, ο Δημήτρης Παπανώτας υπογράμμισε ότι ξέρει πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι «άρρωστος» με τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως ο παρουσιαστής έχει περάσει από όλα τα στάδια κατά τη διάρκεια της πορείας του και ξέρει πώς είναι το παιχνίδι της τηλεθέασης.

Δε γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα

«Όλοι θέλουμε να κάνουμε νούμερα, όλοι σκεφτόμαστε πώς να κάνουμε νούμερα, αλλά δε γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Όλοι οι συνάδελφοι είναι πολύ αξιόλογοι, ακόμα και στον Γιώργο Λιάγκα βλέπω ότι σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι στο pr και παίρνει κάθε μέρα 15 τηλέφωνα για να διαμορφώσει κλίμα υπέρ του, όπως κάνουν άλλοι κι είναι ένας άνθρωπος που από τον παρορμητισμό που έχει πολλές φορές την έχει πατήσει» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: