Eίναι αναµφισβήτητα και ο ίδιος ένας survivor, που µπορεί και επιβιώνει σε όποια πρόκληση βρεθεί µπροστά του και να τη φέρει εις πέρας. Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στο τιµόνι του «Survivor» και όχι µόνο κατάφερε να πάει το παιχνίδι ένα βήµα παρακάτω, αλλά έβαλε και τη δική του σφραγίδα. Αλλωστε, η πολυετής πορεία του στην ελληνική τηλεόραση είναι η καλύτερη απόδειξη πως ο ίδιος έχει άστρο, αλλά και πείσµα, που τον κρατά την πρώτη γραµµή.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Λιανός τη βράδια του µεγάλου τελικού, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το σπόιλερ, ενώ εξήγησε τον λόγο που η παραγωγή ήταν αυστηρή µε τις παραβάσεις και οδήγησε κάποιους παίκτες στην αποβολή από το παιχνίδι. «Οι αποβολές καλώς έγιναν, αφού είναι ένα ζωντανό πρόγραµµα. Είχαν συµφωνήσει πως, σε περίπτωση παράβασης, έπρεπε να υπάρχει αποβολή και αυτό ήταν κάτι που το ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες, όποτε έπρεπε να τηρηθεί», τονίζει.

Οταν ένα παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς σπόιλερ θα ήταν μαγικό. Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι



Για το «Survivor All Star» και τη διαφορά του από τα προηγούµενα ο αγαπηµένος παρουσιαστής λέει: «Είχε µια ιδιαίτερη δυσκολία το “Survivor All Star”, γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έµπειροι. Hξεραν τι θα αντιµετωπίσουν, τους πήρε περισσότερο χρόνο να λυθούν. Τα περίµενα όλα φέτος. Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής και συνεχίζει λέγοντας πως περίµενε τις εκπλήξεις: «Υπήρχε στρατηγική από τις πρώτες ηµέρες για να φύγουν οι δυνατοί παίκτες, αφού όλοι κυνηγούσαν τα έπαθλο και η κούπα είχε µεγάλη βαρύτητα».

Oσο για τα σπόιλερ, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει: «Oταν ένα παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς σπόιλερ θα ήταν µαγικό. Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι. Είναι σαν να βγαίνεις από ταινία µυστηρίου και να λες στους υπολοίπους το τέλος πριν µπουν µέσα».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 15/7