Tο βράδυ της Πέμπτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor All Star συνάντησαν εκ νέου τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό, για μια ακόμα φορά, τα αίματα άναψαν  τόσο στον στίβο μάχης όσο και τη στιγμή λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Ειδικότερα, πρωταγωνιστής των περισσοτέρων εντάσεων ήταν και πάλι ο Τάκης Καραγκούνιας. Όπως για παράδειγμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωσε μιας αναμέτρησης στο αγώνισμα επάθλου, επικράτησε το απόλυτο χάος με αφορμή την φωνητική βοήθεια που έδινε εξ αποστάσεως η μπλε ομάδα στον μισθοφόρο.  Στην πορεία, όταν το αγώνισμα έλαβε τέλος, ήταν η σειρά του Σάκη Κατσούλη να ξεσπαθώσει απέναντι στον τρόπο αντιμετώπισης των εντάσεων κυρίως της αντίπαλης ομάδας.

«Νικόλα μου, σε συμπαθώ πάρα πολύ και είσαι πέντε μέρες στο παιχνίδι. Θα στο πω πάλι επειδή υπήρξε μια κουβέντα πριν μεταξύ μας. Χάνω και λες «άντε γεια». Είναι η τέταρτη φορά που έρχεσαι προς την ομάδα μας και ζητάς συγγνώμη. Εγώ θα σου πω κάτι. Η συγγνώμη είναι αποδεκτή και δείχνει έναν άνθρωπο με ανωτερότητα αλλά τέταρτη συνεχόμενη φορά σε πέντε αγωνίσματα είναι πολύ. Επειδή έχεις ένταση σαν παιδί, προσπάθησε το «άντε γεια» να το πεις από μέσα σου γιατί μειώνεις τον παίκτη που είναι απέναντι σου» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας προς τον Νικόλα Αγόρου.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, όμως, ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει ποιος ή ποια θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor All Star και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα. Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Κόρομι και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Και το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι… Κώστας Παπαδόπουλος! «Τι να πω. Θα γυρίσω στην οικογένεια μου και τα παιδιά μου. Απόλαυσα το ωραίο ταξίδι και ήταν τιμή μου να βρεθώ στο Survivor All Star. Παιδιά, απολαύστε το και εσείς και καλή παραμονή» δήλωσε, εμφανώς απογοητευμένος, ο ζαχαροπλάστης πρώην παίκτης των Διασήμων αποχωρώντας δίχως να αγκαλιάσει τους υπόλοιπους παίκτες.