Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό το γεγονός ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο Survivor All Star, ούτε καν από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το μόνο που έγινε αναφορικά με την τραγωδία, ήταν να αλλάξει ημέρες προβολής το παιχνίδι τα πρώτα 24ωρα μετά το δυστύχημα. Οι παίκτες φαίνεται πως δεν έχουν ιδέα για το τι έχει συμβεί στην Ελλάδα, γεγονός που ενισχύθηκε από την αποκάλυψη της παίκτριας που αποχώρησε τελευταία από τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κεφαλά σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, αποκάλυψε ότι κανείς από την παραγωγή δεν ενημέρωσε τους παίκτες του Survivor All Star.


Το γεγονός προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως στο παρελθόν σε αντίστοιχα σοβαρά θέματα, και σε άλλα ριάλιτι όπως το Big Brother, υπήρχε μια υποτυπώδης ενημέρωση των παικτών για το τι επικρατεί στη χώρα. Για παράδειγμα, στην πρώτη επιβολή Lockdown λόγω της πανδημίας, οι παίκτες του συγκεκριμένου ριάλιτι που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ είχαν ενημερωθεί.


Ομοίως, όταν έγινε ο σεισμός στην Τουρκία στην αντίστοιχη έκδοση του παιχνιδιού για τη γειτονική χώρα υπήρξε ενημέρωση των παικτών. Ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, μάλιστα, είχε απευθύνει και μήνυμα προς τους Έλληνες τηλεθεατές για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη της χώρας προς την πατρίδα του και τους πληγέντες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: