Μέρα με τη μέρα οι κόντρες και οι εντάσεις στο Survivor All Star, αυξάνονται, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν στον τελικό.

Μέχρι σήμερα, οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, επειδή ισοψήφισαν στις αρνητικές ψήφους που έλαβαν.

Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor All Star δεν υπήρξε καμία αλλαγή, καθώς οι Διάσημοι κατάφεραν οριακή νίκη έναντι των Μαχητών. Ως εκ τούτου οι Μαχητές θα έπρεπε για ακόμα μία φορά να ρίξουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Στην ψηφοφορία συνέβη κάτι ασυνήθιστο, αφού τα πρώτα επτά χαρτιά που τράβηξε ο Γιώργος Λιανός, έδειχναν διαφορετικά ονόματα παικτών. «Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό» είπε γεμάτος απορία. Ωστόσο, όσο προχωρούσε η ψηφοφορία, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους κι άρα είναι η πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;