Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα την υπόθεση ανεύρεσης ενός εμβρύου σε αποχέτευση κτιρίου στην οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια από υπάλληλο εταιρίας αποφράξεων. Πολλά είναι τα ερωτήματα που απορρέουν από την υπόθεση, με σημαντικότερο το γιατί οι άνθρωποι που το εντόπισαν άργησαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Η Ελένη Μαμάη, ιδιοκτήτρια της εταιρίας αποφράξεων, περιέγραψε τις πρώτες κινήσεις με το που εντοπίστηκε το έμβρυο στην αποχέτευση. «Με μία κουτάλα που χρησιμοποιούν τα παιδιά για τη διαδικασία, έφερε προς τα έξω τα μωρομάντηλα και μαζί έφερε και το μωρό. Είδε στην αρχή τον λώρο και νόμιζε ότι είναι ποντίκι. Όταν διαπίστωσε ότι αυτό που έχει φέρει στην επιφάνεια είναι μωρό, κάλεσε τους αρμόδιους και έφτασαν στον χώρο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfxol5l3x09)

Εξάρχεια: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για το έμβρυο


Αναζητείται η μητέρα του εμβρύο που βρέθηκε στη Σόλωνος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βαλεντίνας Καραγεωργίου για το δελτίο ειδήσεων του Star, τα επικρατέστερα σενάρια για το πώς βρέθηκε το έμβρυο στο σημείο είναι δύο. Η αστυνομία ερευνά σε βάθος την υπόθεση για να εντοπίσει τη μητέρα του εμβρύου. Όπως όλα δείχνουν, είτε πρόκειται για παράνομη έκτρωση, είτε κάποια απ' τις γυναίκες που βρέθηκαν στο κτίριο γέννησε εκεί και έφυγε.

Εξάρχεια: Ενημερώθηκε καθυστερημένα η ΕΛΑΣ

Φως στην υπόθεση με το έμβρυο στα Εξάρχεια θα ρίξει η νεκροψία.

Πολλά ερωτήματα γεννά και το γεγονός πως η αστυνομία άργησε να ενημερωθεί για το συμβάν. Την ίδια ώρα, η σορός του εμβρύου έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκτροτομής για να διαλευκάνουν την υπόθεση που έχει σοκάρει.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czftcuk5j4z5)