Τις γυναίκες οι οποίες επισκέφτηκαν τη δομή αρωγής η οποία βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 140 στα Εξάρχεια αναμένεται να καλέσουν αύριο, Τρίτη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τη μητέρα του εμβρύου το οποίο βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε υπόνομο τουαλέτας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού αποχετεύσεων πήγε στο σημείο προκειμένου να καθαρίσει τις σωληνώσεις και αφού αρχικά εντόπισε έναν ομφάλιο λώρο  στη συνέχεια διέκρινε κάτι που έμοιαζε με έμβρυο. Αμέσως ενημέρωσε τον υπεύθυνο του κτιρίου και εκείνος με τη σειρά του τις αρχές.

Πως έβγαλαν το έμβρυο από την αποχέτευση

Επί ώρες οι αστυνομικοί περιμέναν τον ιδιοκτήτη του κτίσματος προκειμένου να τους δώσει πρόσβαση ώστε να φτάσουν στον αγωγό της αποχέτευσης πλην όμως δύο υπάλληλοι της δομής αρωγής κατάφεραν και έβγαλαν από την αποχέτευση τουαλέτας το έμβρυο και το οποίο τοποθέτησαν σε ψυγείο.

Το έμβρυο θα παραδοθεί στον ιατροδικαστή αύριο το πρωί προκειμένου να το εξετάσει και να αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου του. Είναι προφανές εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι κάποια γυναίκα η οποία επισκέφτηκε τη δομή γέννησε μέσα στην τουαλέτα και πέταξε το έμβρυο στην αποχέτευση.