Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό της καραμπίνας του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου από ειδικό ερευνητή στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σωρός του νεαρού άντρα.

Ο πραγματογνώμονας ορκίστηκε στην ανακρίτρια Μεσολογγίου και ξεκίνησε τις έρευνες προκειμένου να βρεθεί το κυνηγετικό όπλο του Μπάμπη που οι αρχές θεωρούν ότι είναι και το όπλο της δολοφονίας του. Με ειδικούς μαγνήτες ο πραγματογνώμονας ερευνά στοχευμένα, πηγάδια και άλλα σημεία τα οποία θα μπορούσε ο δράστης της δολοφονίας να είχε "ξεφορτωθεί" το κυνηγετικό όπλο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από το όπλο δεν έχει εντοπιστεί και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Κούτσικου ενα εύρημα υψηλής σημασίας για τους αστυνομικούς αφού από αυτό θα μπορέσουν εντοπίσουν τη συνομιλίες των τελευταίων ημερών και πιθανόν να καταλήξουν στο πρόσωπο ή τα πρόσωπα που φέρονται να σχετίζονται με την δολοφονία.

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια Μεσολογγίου μελετά τα ευρήματα και τα αποτελέσματα των αναλύσεων από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο καιρό και αναμένεται να καλέσει εκ νέου για συμπληρωματική απολογία τον 41χρονο κρεοπώλη ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Η οικογένεια του θύματος το Σαββατοκύριακο τέλεσε μνημόσυνο ενώ έφτιαξε και ένα μικρό εκκλησάκι στο σημείο όπου ο άτυχος Μπάμπης έπεσε νεκρός από τα σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή ο κατηγορούμενος αρνείται ότι δολοφόνησε τον Μπάμπη χωρίς όμως να έχει δώσει σαφείς εξηγήσεις για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στις αρχές Ιανουαρίου όταν παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του στον Άγιο Αθανάσιο και τον οδήγησε στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος.