Για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός σήμερα το μεσημέρι (της Δευτέρας 22/1/2024), σε βάλτο, μίλησε στο Live News του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων ''Τα Νέα'' και ''Το Βήμα'', Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε σχετικά: Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίπου στις 16.30 εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός βρέθηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου μέσα σε ένα βαλτώδες αυλάκι με καλαμιές.

Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε σε βάλτο κοντά στο Μεσολόγγι, στο σημείο που έδωσε τελευταία φορά στίγμα το κινητό του κρεοπώλη

Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο από τη μυρωδιά. Μάλιστα ο σκύλος έπεσε μέσα στο νερό και βρήκε το πτώμα που ήταν καλυμμένο από ένα βαρύ αντικείμενο.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε πως το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ήταν το σημείο όπου είχε δώσει στίγμα το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί η αυτοψία από τον ιατροδικαστή αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σήψη του σώματος του θύματος είναι αρκετά ισχυρή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαπιστωθεί αμέσως εάν το σώμα έχει πληγή.

Ο εντοπισμός κάποιου DNA θα είναι δύσκολος, όπως χαρακτηριστικά είπε ο αστυνομικός συντάκτης, καθώς έχουν περάσει πολλές μέρες που το σώμα ήταν μέσα στο νερό.

Το πτώμα του Μπάμπη βρέθηκε σε μία τάφρο που οδηγεί στη λιμνοθάλασσα. Αλλά η καραμπίνα του Μπάμπη δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ακόμα.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι απίθανο να συμμετείχαν και άλλα άτομα στη δολοφονία.